Τηλ. Επικοινωνίας 210 6241570

Η εταιρεία

Η ελίν Τεχνική αποτελεί τον κατασκευαστικό βραχίονα του Ομίλου της ΕΛΙΝΟΙΛ, μιας από τις μεγαλύτερες και σημαντικότερες ελληνικές ιδιωτικές εταιρείες ενέργειας.

Η ελίν Τεχνική ιδρύθηκε το 2000 ως 100 % θυγατρική της ΕΛΙΝΟΙΛ. Από τη μητρική Εταιρεία άντλησε μια εξαιρετικά έμπειρη ομάδα τεχνικών στελεχών, αλλά και μια σημαντική τεχνογνωσία ειδικών έργων, με στόχο την άμεση ανταπόκριση στις πραγματικές ανάγκες του πελάτη και την βελτιστοποίηση της ισορροπίας στο τρίπτυχο ποιότητα- χρόνος-ανταγωνιστικό κόστος για την διατήρηση της αξιοπιστίας της.

Στα 16 χρόνια λειτουργίας της η ελίν Τεχνική αναπτύσσεται σταθερά, προσφέροντας στους πελάτες της, άρτιες, εγγυημένες υπηρεσίες, σύμφωνα με τις αρχές της έντιμης και σοβαρής επιχειρηματικότητας που διέπουν τον όμιλο ΕΛΙΝΟΙΛ εδώ και 62 χρόνια

Η ελίν Τεχνική διαθέτει σημαντική εμπειρία σε ευρύ φάσμα τεχνικών έργων, με ειδίκευση στα κτιριακά έργα, στα κτίρια εμπορικής χρήσης όπως καταστήματα, Τράπεζες, αποθήκες κ.α., στα βιομηχανικά και βιοτεχνικά κτίρια, καθώς και στην παροχή υπηρεσιών μελετών και τεχνικής υποστήριξης.

Τα εξειδικευμένα στελέχη σε συνδυασμό με τη συσσωρευμένη τεχνογνωσία στο χώρο των κατασκευών καθώς και την ευέλικτη λειτουργία της εταιρείας την καθιστούν ικανή να υλοποιεί έργα  υψηλών απαιτήσεων εξασφαλίζοντας

  • βέλτιστη σχέση ποιότητας – χρόνου – κόστους,
  • απόλυτη αξιοπιστία στην τήρηση προδιαγραφών και χρονοδιαγραμμάτων
  • δέσμευση σε αναλυτικούς προϋπολογισμούς

Οι πολύχρονες και σταθερές σχέσεις εμπιστοσύνης της ελίν Τεχνική  με τις περισσότερες από τις σημαντικές εταιρείες της χώρας επιβεβαιώνουν την ποιότητα των εργασιών και την αξιοπιστία της εταιρείας.

Η ελίν Τεχνική διατηρεί τη θέση της στην αγορά και κινείται σταθερά με θετικούς ρυθμούς ανάπτυξης στη δραστηριότητά της, χωρίς περιορισμούς σε κεφάλαια και καθυστερήσεις χρηματοδοτήσεων.